5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçOkay nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise su kaçağı tespit dimensions hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Mutfağımızın pis su giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Üst katta bulunan kişilerin su kullanımı olduğunda akma yapar. Akan yerin rengi farklı su kaçağı tespit olduğu gibi koku da yapabilir. Bu belirtiler ile karşı karşıya iseniz kaçağın pimaş borusundan olduğu tahmin edebilirsiniz.

Bu website, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Musluk diplerinden çOkay ince sızıntılar olabilir bu durum tespitini yapabilirsiniz. su tesisatçısı Dışarıda borular, musluklar, ara musluklar kontrol edilir ise bu yolla su tesisatçısı bir sızıntı bulma şansımız vardır.

1- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından su kaçak tespiti alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Report this wiki page